KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7294573
 Sitede Aktif: 8
 Ip: 172.70.130.192
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Kas`08
29
KARAKOYUNLU BOKSÖRLERDEN BAŞARI
Haberler

Yorumlar(0)

Salı, 08 Temmuz 2008

 23 Haziran 1 Temmuz 2008 tarihinde Gümüşhane ilinde düzenlenen minikler Türkiye boks şampiyonası 10 gün sürdü, şampiyona süresince başarılı müsabakalar yapan Karakoyunlu boksörlerden 4'ü çeyrek finale yükselerek göz doldurdu.
  Şampiyonada kilosunda ve yaş gurubunda Türkiye üçüncüsü olan Muhammet Akar, Boks Antrenörü Erol Bat'ı ve sporcu arkadaşlarının sevinç kaynağı oldu.
   Karakoyunlu ilçesinde sporcu aileleri ve halk sevinçle karşılayarak Antrenör Erol Bat'a yapmış olduğu bu faaliyet ve başarılarından dolayı teşekkür ve tebrik ettiler.
 Kısıtlı imkânlarla çalışarak bu başarılara imza atan Erol Bat “bizlere devlet büyüklerimiz ve iş adamlarımız destek verirlerse daha iyi ve daha büyük başarılara ulaşarak hem ilimizi hem ilçemizi daha iyi temsil edip gençlerimize daha faydalı oluruz. İlçemiz boks takımının alt yapısının güçlü olduğunu ve ileriki yıllarda daha çok ve büyük başarılara ulaşacağız" söyledi

Kas`08
29
ÖRNEK MUHTAR 24 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Haberler

Yorumlar(0)

  İlimiz Karakoyunlu ilçesi Zülfikar köyü muhtarı Seferali Yatlı kendi cebinden 24 çocuğu sünnet ettirdi, 1000 kişiye yemek verdi.
   Köyün okul bahçesinde kurduğu çadırlarda 1000 kişiye kadınlı erkekli sünnet yemeği veren örnek muhtar Yatlı "Gençliğimden beri iki hayalim vardı hacca gitmek ve fakir çocukları toplu sünnet ettirmek. İkisini de gerçekleştirdim.
Çok mutluyum. Bu fakir çocuklarla birlikte kendi torunlarımda var." dedi.   
  Iğdır Sağlık müdürlüğünde görevli sağlık memurları Gökhan Taşlık ve Mehmet Özçelik tarafından okul binasında 24 çocuk sünnet edildi. Sünnet törenine Karakoyunlu Kaymakamı Ferhat Özen ve davetliler katıldılar. Sünnet olan çocukların bir kısmının civar köylerden geldiği belirtildi.
Sünnet olan çocuklar okulda sıralar üzerinde dinlendiler daha sonra evlerine gittiler.
 Kimi çocukları sünnet etmek zor oldu. Sünnet olmak için sırada bekleyen çocuklardan bazıları ağlama sesini duyunca  sünnet olmamak için ortadan kayboldular, yakalanınca da ağlayarak direnmeye çalıştılar.
 Çocukları sünnet olan vatandaşlarda "Allah muhtarımızdan razı olsun. Çocuklarımızı masraflı diye sünnet ettiremiyorduk. Şimdi ettirdik çok mutluyuz" dediler.

Kas`08
29
KARAKOYUNLU DA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SON
Haberler

Yorumlar(0)

Cuma, 04 Temmuz 2008

  Karakoyunlu ilçesi Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş “görüntü ve çevre kirliliğinden kurtulacağız” dedi.
 

Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş "İhalesi yapılan ve büyük önem taşıyan Elektrik hatlarının yer  altın dan döşenmesi hem görüntü kirliliği hem de elektrik kesintilerine bir son vermek için çalışmaların  büyük bir hızla devam ettiğini” belirtti. İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesi Belediyesi tarafından parke taşı döşeme ve yol çalışmalarının sürdüğü. Belediyenin, belde genelinde araç ve yaya ulaşımını rahatlatan yol kaldırım çalışmalarına büyük önem verdiği kaydedildi. Belediye  Başkanı Deliktaş "Amacımız caddelerimizi, mahallelerimizi daha güzel hale getirmek,  çocuklarımız için oyun parkı ve yeşillik alanların yapılanıp genişletilmesi için de çalışma yapılmaktır” dedi.
 İlçe Belediye  Başkanı Deliktaş  "Yaptığımız tüm bu çalışmalar Karakoyunlu İlçesinin  geleceğinin yeniden inşasıdır. Karakoyunlu İlçesinde başlayan değişim, gelişerek daha da büyü- yerek devam edecektir' diye konuştu.


Kas`08
29
KARAKOYUNLU İLÇESİNE KADIN REHABİLİTASYON MERKEZİ
Haberler

Yorumlar(0)

Cumartesi, 21 Haziran 2008

 İlimizde açılan erkek rehabilitasyon merkezinin ardından Karakoyunlu ilçesinde de kadın rehabilitas- yon merkezi açıldı.
         İlçede bulunan Öğretmen evi Sosyal hizmetler il müdürlüğüne devredilerek yapılan gerekli tadilattan sonra 50 kişilik rehabilitasyon merkezine dönüştürüldü. Iğdır valisi S.Saffet Karahisarlı, "Iğdır'da özürlü sayısı çok, yaptığımız ilk araştırmada 1150 özürlü tespit ettik. Erkekler için açtığımız rehabilitasyon merkezinden sonra kadınlara yönelik olarak ta bir merkez açtık ilk etapta şu anda 11 bayan özürlü var. Bu sayı ilerde artacaktır. Bu tür merkezlerin açılması sosyal devlet olmanın gereğidir. Özürlü vatandaşlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.
          Kurum müdürlüğünü Emine YURDAKUL yürütmektedir.


Kas`08
29
TAŞBURUN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR YOLLAR ONARILIYOR
Haberler

Yorumlar(0)

Cumartesi, 07 Haziran 2008

  İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesi Taşburun beldesinde bozulan yollar belediye tarafından onarılıyor. 
  Taşburun Belediyesi bozulan sokak yollarının bazılarına asfalt yama atarken diğer kısımlara da kilitli parke taşı döşüyor.
  Beldenin bozuk olan ve onarılması gereken yollarını elden geçirmeye çalıştıklarını söyleyen Taşburun  Belediye Başkanı Rıza Kumtepe, "Beldede  kilitli taş ile döşenmesi gereken cadde ve sokaklarımızı tek tek elden geçiriyoruz. Cadde ve sokaklarımızın daha düzenli ve kullanışlı olması için elimizden geldiğince tüm sokakları imkânlarımız nispetinde yenileyip kilit taşı ile döşemeyi düşünüyoruz. Belde girişindeki bozulan asfalt yolun bir kısmına da yama  yaptık. Sokaklarımız, işimiz bittiğinde daha temiz ve kullanışlı bir hal alacak" dedi.

Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 » »»

 
Cankat.Net