KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Mayıs - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

İstatistikler

 Toplam Hit: 7311479
 Sitede Aktif: 1
 Ip: 172.70.178.109
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Kas`08
29
AKP KARAKOYUNLU İLÇE BAŞKANI İLE TAŞBURUN BELDE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Haberler

Yorumlar(0)

Perşembe, 09 Ekim 2008

    AKP Karakoyunlu ilçe başkanı Zafer Temiz ile Taşburun Belde Başkanı Kamber Ağçay partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar...
    Uzun Müddet AKP İlçe ve Belde Başkanlığı görevini yüreten Temiz ve Ağçay başkanlar, uyum içinde çalışamadıklarını gerekçe göstererek istifa ettiklerini açıkladılar...
    AKP Karakoyunlu İlçe Başkanı Zafer Temiz yaptığı açıklamada:  "Daha önce görevden alınacağıma yönelik söylentiler çıktı... Benimle çalışmak istemediklerini hissettiğimden görevi kendi insiyatifim
doğrultusunda bıraktım ve istifa dilekçemi verdim" dedi..


Kas`08
29
KARAKOYUNLU KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI
Haberler

Yorumlar(0)

Pazartesi, 06 Ekim 2008

  Iğdır'a bağlı Karakoyunlu ilçesi kaymakamlığına bir ay önce atanan Mehmet Alper Çığ, köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinliyor.
    Kaymakam Mehmet Alper Çığ bazı daire müdürleri ile birlikte, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve köyleri tanımak amacıyla Taşburun beldesi ile Cennetabat ve Koçkıran köyüne giderek vatandaşlarla sohbet etti.           Taşburun beldesi ile Koçkıran, Cennetabat köylerini ziyaret eden Kaymakam Çığ, burada köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Yollarının asfalt olmasından dolayı memnun olduklarını belirten köylüler, sağlık sorunları olduğunu doktor, ebe ve hemşire ataması olsa iyi olur" dediler. Kaymakam Mehmet Alper Çığ'da, sorunların çözülmesi için çalışacaklarını ebe, hemşire ataması konusunu çözeceklerini söyledi
 

Kas`08
29
MÜRŞİTALİ KÖYÜ BİR İLKLE TANIŞTI
Haberler

Yorumlar(0)

Cuma, 03 Ekim 2008

    İlimiz Karakoyunlu İlçesi Halk Eğitim Merkezince ilçeye bağlı Mürşitali köyünde Bayanlara yönelik olarak İpek Halı Dokuma Kursu açıldı. İlk kez Mürşitali’de böyle bir faaliyet düzenlendiğini belirten köylü kadınlar kurs ortamından ve mesleğe yönelik beceriler kazanmalarından dolayı çok memnun olduklarını söylediler.Kurs yerinde Halı Tezgahlarının tanıtımı, halı dokuma, Çözgü ipleri, desen ve birçok konuda yetiştirildikleri gözlenen Kursiyerlerin neşeli bir ortamda zevkle çalıştıkları görüldü. Kursiyerlerin bulundukları ortamda rahat olmaları için her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tarkan Yeşilkaya, kurs için yıkık  durumda olan Mürşitali İlköğretim okulunun eski lojmanlarını tadilat yaparak onardıklarını ve kursiyerlere sıcak bir ortamda meslek edindirmeye çalıştıklarını, Kursta toplam 15 bayan kursiyerin olduğu ve sayının artmasına bağlı olarak yeni bir usta öğretici daha görevlendirme ihtiyacı doğduğunu söyledi. Ayrıca ilçenin en uzak köylerinden biri olan Koçkıran Köyünde de Halı Dokuma Kursunun açıldığını ve bu faaliyetin bütün köylere yayılmaya çalışıldığı belirtildi. Genç kızların ve kadınların birbiriyle kaynaştıklarını ve yeni bir şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlendi.

Kas`08
29
KARAKOYUNLU SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Haberler

Yorumlar(0)

Perşembe, 25 Eylül 2008

    İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet TAŞ, Personel Şube Müdürü Menderes ŞIKTAŞ, Sağlık Grup Başkanı Dr. Serkan YILMAZ, Sorumlu Hekim Dr. Aysun ÖZEL, Karakoyunlu Merkez Sağlık Ocağı ve Taşburun Sağlık Ocağı personellerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde sağlık çalışanları bir araya geldi.
Karakoyunlu Merkez Sağlık Ocağında verilen iftar yemeğinde bir araya gelen Karakoyunlu Sağlık Grup Başkanlığı personelleri, bu tür yemeklerin çalışanlar arasındaki kaynaşmayı, birilik ve beraberliği artırması açısından çok önemli olduğunu belirttiler. İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet TAŞ, bakımı ve onarımı yapılarak restore edilen Karakoyunlu Merkez Sağlık Ocağını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl genelinde Aile Hekimliğine geçiş çalışmalarının sürdüğünü belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet TAŞ, bu kapsamda Karakoyunlu Sağlık Grup Başkanlığına bağlı bölgelerin Aile Hekimliğine geçiş sürecinde ETF kayıtlarını güncellemiş olmalarından da son derece mutlu olduklarını belirtti.
İftar yemeğinde Karakoyunlu Sağlık Grup Başkanlığı personelleriyle yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Dr. TAŞ, personellere Aile Hekimliği hakkında bilgiler vererek personellerin Aile Hekimliğine geçiş sürecinde merak ettikleri konuları da aydınlattı. Müdür Dr. TAŞ, gerek fiziki yapısı gerekse bilgilerin güncellenmesiyle Karakoyunlu Sağlık Grup Başkanlığına bağlı sağlık ocaklarının Aile Hekimliğine büyük oranda hazır olduğunu belirtti.

Kas`08
29
KARAKOYUNLUDAN VALİYE İFTAR YEMEĞİ
Haberler

Yorumlar(0)

Cuma, 19 Eylül 2008

    Vali Karahisarlı, konuşmasında “Çeşitli Kooperatifler kuralım hayvancılık tarıma dayalı bütün imkanları sağlıyoruz hem de çok düşük kredilerle iş kurma imkanına sahip olursunuz sadece birlik olmanız yeterli eski usullerde tarımı bırakalım bilinçli çiftçi olalım yeni ürünler yetiştirelim” dedi.
    İlimiz Karakoyunlu ilçesi Emniyet Müdürü Fahrettin İlker tarafından protokol ve daire müdürlerine iftar yemeği verildi.
           Polis Karakolu bahçesinde verilen yemeye Vali S.Saffet Karahisarlı, Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Karakoyunlu Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, Karakoyunlu İlçe J. Komutanı Yüzbaşı Rafet Erdoğdu ve Köy muhtarları katıldı. Yemekten sonra  Vali Karahisarlı, ilçe halkı ile kahvede  bir araya gelerek sohbet etti.
   Vali Karahisarlı, konuşmasında “Çeşitli Kooperatifler kuralım hayvancılık tarıma dayalı bütün imkanları sağlıyoruz hem de çok düşük kredilerle iş kurma imkanına sahip olursunuz sadece birlik olmanız yeterli eski usullerde tarımı bırakalım bilinçli çiftçi olalım yeni ürünler yetiştirelim” dedi.
      “Biz büyüklerin  en büyük görevi çocuklarımızı okutup topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmektir” diyen Vali Karahisarlı şunları söyledi: " bunun için çaba sarf etmeliyiz çünkü onlar bizim geleceğimiz büyüsünler doktor öğretmen mühendis olsunlar bilinçli çiftçi olsunlar topluma faydalı vatandaş olsunlar" dedi.

Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 » »»

 
Cankat.Net