KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7296062
 Sitede Aktif: 1
 Ip: 172.69.6.200
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Kas`08
29
KARAKOYUNLU KAYMAKAMLIĞINDAN OTUZ ÖRNEK PROJE BİRDEN
Haberler

Yorumlar(0)

Cuma, 06 Haziran 2008

 Karakoyunlu Kaymakamlığı Doğu Anadolu bölgesinde ilklere imzasını atarak otuz projeyi daha hayata geçiriyor.
 Karakoyunlu Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN, Karakoyunlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik süt sığırcılığı ve damızlık koyun projesi geliştirdiklerini belirtti. Gerek bütçesi gerekse uygulama alanı olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten  Karakoyunlu Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN, "Proje kapsamında 167 vakıf dosyalı vatandaşımıza yönelik süt sığırcılığı ve damızlık koyun projesi hazırladık. Karakoyunlu İlçesinde toplamda 30 proje uygulanacak ve bu projelerin toplam bütçesi ise 1.207.800,00 YTL." dedi. Kırsal alandaki vatandaşlarımıza sosyal ve ekonomik anlamda destek sağlayacak olması nedeniyle mutlu olduklarını belirten Karakoyunlu Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN, "Yörenin süt sığırcılığı ve damızlık koyun yetiştiriciliğine uygunluğu ve elde edilecek ürünlerin kolay pazarlanabilecek olması bize avantaj sağladı. Bu projeyle 167 vatandaşımıza dolayısıyla 167 ailemize ekonomik anlamda katkı vereceğiz. Proje içerisinde yer alan süt sığırcılığı projelerinde alınacak hayvanların en az 3 aylık gebe olacak olması ise projede yararlanacak vatandaşlarımıza daha büyük avantaj yaratacaktır." dedi. Projelerinin T.C. Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından 02 Haziran 2008 tarihinde onaylandığını belirten Karakoyunlu Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN, "2 yıl geri ödemesiz ve 0 faizle verilecek hayvanlar aynı zamanda bölge ekonomisine de katkı sağlayacaktır." dedi .ayrıca bu güzel projemizin onaylanmasında bizlere yardımcı olan Ankara'da bizzat takip eden Milletvekilimiz sayın Ali GÜNER beye teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Kas`08
29
KARAKOYUNLU MİNİK BOKSÖRLERDEN BAŞARI
Haberler

Yorumlar(2)

Salı, 03 Haziran 2008

   İskender Iğdır kapalı spor salonunda 31.05.2008 - 01.06.2008 tarihlerinde yapılan 11 - 12 yaş grubu ve 13 - 14 yaş grubu minikler boks Iğdır İl Şampiyonası ve minikler Türkiye Boks Şampiyonasına katılacak sporcu seçimleri yapıldı. 
  Toplam 75 boksörün katıldığı müsabakalara Karakoyunlu İlçesi 15 sporcu ile  iştirak etti.  Karakoyunlu boksörler turnuvada kendi kilosu ve yaş grubunda yapmış oldukları derecelerle ilçe halkını ve antrenörleri Erol BAT'ı sevindirdiler.
 Antrenör BAT, “çalışmalarımızın ve emeklerimizin neti- cesinde sporcularım başarılı maçlar yaparak bizleri sevindirdi. Asıl amacımız Türkiye Şampiyonasında derece yapmaktır” dedi. 
 Dereceye gire- rek madalya kazanan sporcular" İl Birincisi’ Furkan Taşbağ
 Ahmet Hoşhaber, Okan Karabağ, Furkan Deliktaş,
 Halim Akar, Timuçin Dalga, Fatih Polat, Cahit Gül, 
Rıza Temiz, Mikail Kalkan
İl İkincisi
 Emre Bağcı , Can Kurban Aygün, Resul Akbaş
İl Üçüncüsü
 Muhammed Akar oldu.

Kas`08
29
KARAKOYUNLU BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Haberler

Yorumlar(0)

Salı, 20 Mayıs 2008

Karakoyunlu  belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte yeni çalışmalarına hız verdi.
İlçe belediyesi tüm olanakları seferber ederek ilçede cadde ve sokakları bir yandan parke taş yaparken diğer yandan yeni yollar ve caddeler açıyor.                
           Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş "havaların ısınmasıyla birlikte alt yapı çalışmalarına hız verdik, bozuk olan ve geçen yıldan tamamlayamadığımız yolları ve kaldırımları parke taş yaparken bazı yeni yollar açıyoruz, açtığımız caddelerden birisine İlimiz Valisi Saim Saffet Karahisarlı caddesi adını verdik." dedi.          Kısacası Karakoyunlu Belediyesi'nin yaptığı son çalışmalarla ilçe daha da güzelleşti. Yolların yanı sıra ilçede bulunan çocuk parkları, yeşil alanlar da yeniden gözden geçirildi. İlçeye yeni parklar ve yeni caddeler kazandırılırken eskiler de onarılıp modern hale dönüştürüldü. Verilen hizmetler nedeniyle ilçe halkı mutlu.


Kas`08
29
BELEDİYE BAŞKANI ANNELERİ VE HEMŞİRELERİ UNUTMADI
Haberler

Yorumlar(0)

Perşembe, 15 Mayıs 2008

 Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş, Anneler ve Hemşireler Günü nedeniyle  hasta yatağında yatan annelerin anneler gününü hemşirelerin de hemşireler gününü kutladı. 
  Başkan Deliktaş, Karakoyunlu İlçe Sağlık Ocağı, Iğdır Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağız Diş Sağlığı Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi'nde yatan hasta anneleri ve hemşireleri ziyaret ederek, karanfil hediye etti. Başkan Deliktaş yaptığı konuşmada;" Annelerimiz bizim her şeyimiz, bu güzel insanların anneler günü, 365 gün bile olsa az gelir. Bizlere anne, eş, dost ve hayat arkadaşlığı yapan desteklerini, sevgilerini karşılıksız olarak veren bu yüce varlıkları unutmamız vefasızlık olur  Fedakar hemşirelerimiz ise, sağlık sektöründe insanların sağlığı için gece gündüz demeden zor şartlarda görev yapmaktadırlar. İnsan oğlunun sahip olduğu en büyük serveti olan sağlığımızın sorumlularıdırlar. Hemşireler, bizler için çok kıymetlidirler. Bizler için ki bu kadar emek harcayan hemşire arkadaşlarımızın da unutmak mümkün değildir."dedi.
Karakoyunlu İlçe Milli Eğitim Müdürünün Tayini Yine Çıktı
Cuma, 09 Mayıs 2008

Kas`08
29
Karakoyunlu ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca'nın tayini yine çıktı.
Haberler

Yorumlar(3)

  Karakoyunlu ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca'nın tayini yine çıktı.
  Karakoyunlu ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Ramazan Tuzluca'nın ilk tayini Erzurum ilinin  Karayazı ilçesi Milli Eğitim müdürlüğüne çıkmış, mahkeme kararı ile tekrar Karakoyunlu ilçesine dönmüştü.  3 Ay sonra emekli olacağı öğrenilen Müdür Tuzluca'nın tayini 2. kez Afyon ilinin Kızılören İlçe Milli eğitim müdürlüğüne  çıktı.
 Karakoyunlu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğünü başarılı bir şekilde yürüten Müdür Tuzluca'nın ikinci kez tayininin çıktı...

Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 45 46 47 48 49 [50] 51 52 » »»

 
Cankat.Net