KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7270181
 Sitede Aktif: 3
 Ip: 172.70.131.160
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

 

    Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 3302
IĞDIR MHP MİLLET VEKİLİ ADAYI DR SİNAN OĞAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA İSTANBULDAN START VERDİ


 

MHP Iğdır 1. Sıra milletvekili adayı Dr. Sinan Oğan seçim çalışmalarına İstanbul’dan başladı.
20 Nisan günü Ankara’da, MHP genel merkezinde yapılacak olan “aday tanıtım programı” nedeniyle henüz Iğdır’a gidemediğini belirten Dr. Sinan Oğan, bir an önce Iğdır’a gitmek istediğini ancak Ankara’daki program nedeniyle 23 Nisan 2011 Cumartesi günü Iğdır’a gideceğini, hangi partiden olursa olsun bütün Iğdırlıları, yapılacak olan törene beklediğini söyledi.
Camlı Kahve, Bağcılar civarında bulunan Iğdırlı ve Tuzlucalıların derneklerini ziyaret eden Dr. Sinan Oğan, halkın sorunlarını dinledi.
Dernek merkezlerinde yer bulamayan Iğdırlılar, Dr. Sinan Oğan’ı sokakta dinlediler. Halk arasında büyük bir heyecanla karşılanan Dr. Sinan Oğan’a, dernek yöneticileri tarafından, birlik ve beraberlik için en isabetli aday olduğu, sadece Iğdır’ın değil, tüm Türkiye’nin sesi olduğu için teşekkür edildi.
Türkiye Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Platformu Genel Başkanı ve Kadıköy Bahariye Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Karakoyunlu söz alarak, Türk Dünyası’na açılan tek kapının Iğdır’da olduğunu belirtip: “Dr. Sinan Oğan’ın adaylığı hem Iğdır’da hem de Türk Dünyası’nda sevinçle karşılanmıştır” dedi
Koçkıran dernek başkanı Avukat Erkan Aydemir, tüm imkanları ile Dr. Sinan Oğan’a destek vereceklerini belirterek: “Gün, bugündür. Şimdi değilse, ne zaman? Büyük Orta doğu projesinin bir parçası olarak Iğdır’da oynanan oyunların farkındayız.
Iğdır’da particilik yoktur. Birlik ve berberliği sağlayan adayların etrafında kenetleneceğiz. Bu açıdan Dr. Sinan Oğan, isabetli bir tercih olmuştur. Dr. Sinan Oğan, bilgi birikimi ve donanımı ile göz dolduran, Iğdır’da yıpranmayan bir gencimizdir. Allah yolunu açık etsin” dedi.
Bakırköy eski belediye başkan yardımcısı Talat ÖZGÜNDÜZ söz alarak: “Beni hepiniz tanırsınız. Ben sol görüşlü olan bir CHP’liyim. Dr. Sinan Oğan beyi basından tanıyorum. Yaptıkları ile gurur duyduğum bir gencimize destek olmak gerekir. İbrahim Peygamber’i ateşe attıklarında kuşlar su getirmiş, kurbağalar da üflemişler. Bunu gören birisi kurbağaya neden üflediğini sormuş. Kurbağa da ancak üflemeyi becerebildiğini, belki bunun Peygamberi serinleteceğini söylemiş. Şimdi bende kurbağa misali buradan, Iğdır’daki akrabalarıma “Dr. Sinan Oğan’a destek olun” diye söyleyebilirim” sözü, izleyenlerden büyük alkış aldı.
Üçkaya Köyü Derneğinde söz alan Hasan Kıtay ise, Dr. Sinan Oğan’a hitaben: “Sayın Vekilim, 12 Eylülde yargılanmış eski bir solcu olarak hiç bir zaman sağ partilere oy vermedim. Ancak Iğdır’ın içinde bulunduğu durum nedeniyle ben de size destek için buradayım “ dedi.
İşci Partisi Iğdır il Başkanı Turan Ababey ise il yönetimi olarak, Dr. Sinan Oğan’ı destekleme kararı aldıklarını ve bunu bir basın duyurusu ile açıklayacaklarını söyledi.
Halkın gösterdiği ilgiden fazlasıyla memnun olan Dr. Sinan Oğan’a genel merkezdeki toplantıdan sonra ikinci sıradaki milletvekili adayı Gündüz Güneş’le beraber Iğdır’a gideceklerini, Gündüz Bey’in de kendisinin çok sevdiği değerli bir hemşerimiz olduğunu, Iğdır’a da, Parlamento’ya da Gündüz Güneş’le beraber gideceklerini söyledi

  # Yorum Yaz #

İsim :

Yorum :
(Max. 400 Karakter)

 

 
Cankat.Net